Veelgestelde vragen

Aanmelden voor yoga of coaching kan via het aanmeldingsformulier. Voor activiteiten op maat kan contact opgenomen worden via: : geke@theartofbalance.nl

Voor yoga geldt dat het mogelijk is een abonnement te nemen. Dat betekent dat je het lesgeld betaalt en aan alle lessen deel kunt nemen. Je kunt ook een lessenkaart nemen. Die is iets duurder, maar die is handig voor mensen die al zeker weten niet altijd te kunnen vanwege bijvoorbeeld onregelmatig werk. Voor meer informatie zie tarieven.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Yoga komt oorspronkelijk uit het Hindoeïsme en wordt ook toegepast binnen het Boeddhisme. Maar ik werk niet vanuit die filosofieën. Mijn overtuiging is dat er veel meer is dan wij mensen ooit zullen kunnen begrijpen. Door de eeuwen heen, en op verschillende plekken op aarde zijn er mensen (geweest) die soms een glimp opgevangen hebben van wat er meer is dan wij met onze zintuigen kunnen waarnemen en met ons verstand kunnen beredeneren. Daar kunnen wij ons door laten inspireren. En iedereen kan voor zichzelf bepalen wat je als richtsnoer voor je leven wilt hanteren.

Ik  geloof dat culturen van elkaar kunnen leren. Yoga is iets wat in oosterse culturen is ontstaan maar wat, naar mijn mening, heel nuttig is voor de westerse mens van nu. Als westerse mensen kunnen we evengoed profijt hebben van de effecten van yoga, ook als we geen Hindoe of Boeddhist zijn.

Bij lichamelijke klachten is het verstandig de behandelend arts te raadplegen voordat je start met yoga. Zodat je weet waar je op moet letten bij de oefeningen. Het uitgangspunt is dat iedereen aan yoga kan doen. De oefeningen kunnen zo nodig worden aangepast.

Er zijn verschillende mogelijkheden om mee te doen met de yogalessen.

Als je een abonnement hebt hoef je je niet elke keer aan te melden voor een les. Dan reken ik erop dat je komt. Mocht je verhinderd zijn, dan is het wel fijn als je het even meldt. Je kunt dat doen door in de agenda naar de datum waarop je je wilt afmelden te gaan. Je klikt op de betreffende datum en klikt om af te melden.

Als je een lessenkaart hebt betekent dat dat je ervan uitgaat dat je niet elke week komt. Daarom is het belangrijk dat je je dan wel meldt als je mee komt doen. In de agenda kun je zien op welk data de yogalessen plaatsvinden. Als je mee wilt doen klik je op de datum waarop je mee wilt doen. Er kunnen maximaal 15 personen per avond deelnemen. Je kunt dan meteen zien of er nog plek is.

Benieuwd naar yoga? Meld je aan voor een proefles!

Ja, ik wil een proefles volgen