Hieronder de veranderingen vanaf september 2020 als gevolg van de corona-crisis.

  1. We moeten ons houden aan de 1 ½ meter maatregel. Dat heeft tot gevolg dat de yoga alleen kan plaatsvinden in de Troonzalen (de twee grote ruimtes waarvan samen een zaal gemaakt kan worden. Meestal zitten we daar op de dinsdag), en niet in de Koningskamers (de kleinere ruimtes waar de yoga op woensdag is en waar we soms naar uitwijken als we niet in de troonzaal kunnen). Op woensdag kan ik geen Troonzaal huren. En op dinsdag zijn ze ook een aantal keren al verhuurd aan een grote groep (evenals vorig jaar). Daar moeten de lessen omheen gepland worden.
  2. Daarom zullen er vanaf september op dinsdagavond twee lessen achter elkaar zijn. En de les op de woensdag komt daardoor te vervallen. Ik hoop heel erg dat het jullie lukt je daar op de één of andere manier aan aan te passen! De lestijden op de dinsdagavond zullen zijn:
    a. Groep 1: 19.00-20.15 uur
    b. Groep 2: 20.30-21.45 uur
  3. Hygiëne 1. Vanwege corona zullen we vanzelfsprekend hygiëne maatregelen in acht nemen. Bij binnenkomst in de Baron kun jij je handen schoonmaken of wassen in het toilet.
  4. Hygiëne 2. In de vorige nieuwsbrief heb ik aan gegeven dat het vanwege de hygiëne goed is je eigen spullen mee te nemen naar de yoga. Dat geldt nog steeds. Ik heb wel enkele matten die gebruikt kunnen worden voor proeflessen.

Dan hier de geplande lessen voor de dinsdagavonden:

Maand
bijzonderheden
September 1 8 15 29 Let op: 22 vervalt!!
Oktober 6 27 Let op: 13 en 20 vervallen!!
November 3 10 24 Let op: 17  vervalt!!
December 1 15 Let op: 8 vervalt!!

Na de 15e kerstvakantie