Nieuw: Yoga in De Baron

Julianastraat 54,Dedemsvaart

Yoga gaat steeds meer bij een gezonde leefstijl horen. Veel mensen ervaren dat ze door yoga leren om onrustige gedachten stil te leggen en beter te ontspannen.  Door de oefeningen ontwikkel je ook een krachtiger en leniger lichaam waardoor je je fitter voelt.

Vanaf september 2018 gaat Geke Flier op dinsdagavond van 19.30-20.45 uur yogales geven in de Baron. Er worden ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen gedaan. En daarnaast (soms pittige) rek- en strekoefeningen en krachtoefeningen. Elke les komen veel verschillende spieren en gewrichten van het lichaam aan de orde. Aan het einde is er een lange ontspanning en daardoor kun je de nacht die erop volgt vaak heerlijk slapen.

Meer weten of aanmelden: mail naar: gekeyoga@gmail.com

of bel naar: 06-21700234 (als ik niet opneem, spreek dan in. Dan bel ik terug)

Neem 3 proeflessen nemen om goed te weten hoe het jou bevalt. Vanwege de nieuwe start in de Baron geldt er voor september en oktober 2018 een kennismakingsaanbod van 3 lessen voor €15,-.

Je bent van harte welkom!!

 

Wat de deelnemers vinden van de yoga van Geke

“Tijdens de eerste yoga sessies merkte ik dat ik niet heel flexibel was…… Ik was vaak erg vermoeid en ik had nek- en rugklachten. Na een aantal sessies voelde ik vooruitgang. Ik had voorafgaand aan de sessie minder weerstand en pijn/ongemak en voelde dat mijn flexibiliteit vergroot was”.

Rianne

“Allereerst werd ik geconfronteerd met mijn flexibiliteit. Mijn lichaam was niet zo flexibel als dat ik verwacht had. Gedurende de lessen werd mijn flexibiliteit beter en werden de oefeningen steeds beter uitvoerbaar voor mij. Tevens heeft de yoga invloed gehad op mijn lichaamshouding, het bewust worden van je houding en de verschillende posities. Zelf zit ik veel ingezakt en heb ik een holle rug. Door yoga en de bijbehorende houdingen werd ik me hiervan pijnlijk bewust dat ik weinig anders gewend was”.

Therese

“Ik had er wel wat aan dat je zei dat je je niet hoeft te forceren. Niet over grenzen gaan”. oke