In samenwerking met Gezondheidscentrum Rollepaal geef ik wekelijks yogalessen in het centrum.

Kom langs en maak kennis met de voordelen van yoga!

Hieronder mijn profiel als medewerker bij Rollepaal:

“Geke Flier werkt als docent bij de Academie Mens en Maatschappij bij Saxion in Enschede, waar zij onder andere  yogales geeft aan studenten. Sinds 2016 is zij  gecertificeerd yogadocent na het volgen van de Yoga Teacher Training bij Arhanta.  Geke gaat vanaf januari 2016 starten met yogales bij Gezondheidscentrum Rollepaal. Omdat yoga mij persoonlijk heeft geholpen bij het verkrijgen/behouden van een goede balans tussen inspanning en ontspanning voel ik mij gemotiveerd dit in deze tijd waarin iedereen het zo druk heeft en er zoveel prikkels op ons afkomen, te delen met anderen. Op basis van de vijf principes van yoga bied ik ook trainingen/coaching en workshops aan die gericht zijn op het verkrijgen en behouden van een goede balans in het leven.”

Meer over Gezondheidscentrum Rollepaal vind je hier.